Termistö

 

Henkisistä ilmiöistä puhuttaessa on hyvä ymmärtää, että niille on keksitty erilaisia mahdollisimman kuvaavia termejä, joita eripuolilla maailmaa kutsutaan eri sanoilla, asia jota yritetään kuvata, on kuitenkin sama.

Näitä asioita ei tarvitse pelätä vaikka ne kuulostaisivatkin pelottavilta. Palvelussamme keskitymme näiden haittojen poistamiseen, jotta energiat pääsevät virtaamaan taas vapaasti.­

Paha silmä

 

­Paha silmä on yleisin henkinen rasite ja siitä pitää huolen ihmiskunta ihan itse. Kyse on negatiivisen ihmisen ajatusenergiasta, jolla on kohde. Tällöin negatiivinen ihminen on kateellinen, mustasukkainen tai kokee vihaa jotain henkilöä tai paikkaa kohtaan. Yksittäiset negatiiviset ajatukset eivät vielä saa aikaan pahoja silmiä, ne syntyvät kun niitä ajatellaan toistuvasti. Kun tämä negatiivinen energialuomus siirtyy toisen ihmisen läheisyyteen, alkaa tämän henkilön tunnekeho värähdellä tätä samaa negatiivista värähtelyä ja ihmisestä tulee ärtyisä. Etenkin lapsista tämän huomaa helposti. Pahojen silmien poistamisen vaikutus on välitön, tuhoa tekevä ajatusenergia häviää samantien. Kuntoutamme aina myös pahojen silmien lähettäjät, joten niin kauan kuin tämä henkilö pysyy positiivella puolella, hän ei pysty pahoja silmiä tekemään.

Kääntäen, positiivinen ihminen luo hyviä silmiä, jolloin hänen lähellään on hyvä olla. Sen vaan tuntee, kenen lähellä on hyvä olla ja kenen ei.
Haluamme painottaa, että kun puhutaan negatiivisesta ihmisestä, ei se tarkoita, että ihminen olisi paha. Koskaan ei pidä lähteä syyttelemään toista. Se, että ihminen on energeettisesti negatiivinen, on usein seuraus jostain asiasta joka on vienyt ihmisen negatiiviseksi. Tällaisia voivat olla sairaus, menneet elämät, riippuvuudet, ympärillä olevat negatiiviset ihmiset tai muut rasitteet. Syyt voivat olla todella moninaisia.