Ymmärrämme hyvin, että vielä vallitsevan valtanäkemyksen mielestä edustamamme asiat kuulostavat joidenkin korviin hölynpölyltä. Samaan aikaan kuitenkin yhä enenevä määrä ihmisiä on saanut kosketuksen siitä muusta olevaisuudesta jossain muussa muodossa.

­­

Tiedekin on sitä mieltä, että on olemassa pimeää ainetta, jota ei ymmärretä.  Sen mukaan isoin osa ainetta on hukassa. Ehkä se onkin vain niin ohutta ainetta, jota edistyneet mittarimme eivät osaa vielä havaita. Siinä on yhtymäkohta missä ns. henkisyys ja tiede kohtaa. Jää nähtäväksi, milloin ne tunnustavat toisensa ja paiskaavat kättä. Siinä on suuren muutoksen rajapinta.

­

Palvelumme koskee juuri tuota näkymätöntä tieteen osaa, jota myös henkisyydeksi kutsutaan. Kaikki kuntoutukset tehdään etänä, joten kuntoutuksen tekeminen ja palautteen antaminen on nopeaa. Riittää, että tiedämme henkilön ja paikan johon kuntoutus tehdään, tällä tiedolla pystymme tutkimaan kohteen energiat ja poistamme rasitteet. Meitä on kaksi auttajaa tekemässä näitä kuntoutuksia.

 

Tutkimme yliaistillisesti värähtelyn henkilön energiakentässä ja asunnossa (tai muu rakennus). Värähtely kertoo aina mikä häiriö on kyseessä. Sitä mukaa sitten poistamme häiriön kerrallaan kunnes saamme värähtelyn nousemaan normaaliksi.

­

Tervetuloa tutustumaan näkymättömään maailmaan!

t. Elävien Maassa -auttajat Outi ja Jiri

 

  Yllämainitut rasitteet ovat sellaisia jotka laskevat paikan energian, saaden siellä olevien ihmisten olon tuntumaan epämukavalta ja väsyneeltä sekä pidemmän päälle sairastuttavat kehon.

   

  ­­Enimmäkseen kyse on pahoista silmistä ja maanläheisiksi jääneistä vainajista. Näiden kuntoutusten vaikutukset tuntuvat heti. Henkilön auraa voi kutsua myös energiakentäksi.

  Tarkemmat kuvaukset löydät ­Kuntoutukset -välilehdellä.

  ­

  Myös Facebook sivuillamme voit käydä lukemassa näistä asioista kirjoitettuja blogitekstejä. Mielenkiintoisia lukuhetkiä!

  Mitä kuntoutukseen sisältyy

  Näkymätön maailma tutuksi

  gallery/yl3