Young Living Eteeriset öljyt - Tukea Hyvinvointiin

 

Kaikki Young Livingin eteeriset öljyt ovat eettisesti tuotettuja ja täysin luonnonmukaisia. Koko ketju siemenestä sinettiin kulkee luontoa kunnioittaen. Ehkäpä se juuri onkin se salaisuus niiden tehoon.

 

Nämä öljyt sisältävät luonnon ikiaikaisen viisauden, joka leviää solutasolle muistuttaen kehoa miten toimia oikein. Luonnossa on jo kaikki informaatio valmiina ja tätä kautta saamme sen puhtaimman tiedon käyttöömme.

Jokaisella kasvilla on oma viisautensa annettavana soluillemme ja tuo kasvin sisältämä informaatio on saatu talteen alkuperäisessä muodossaan.

 

Omalla käyttökokemuksella ja tällä nykytietämyksellämme voimme suositella näitä lämpimästi kaikille luonnonmukaisesta hyvinvoinnista kiinnostuneille. Meille nämä ovat olleet arvokas tuki matkalla henkiseen ja fyysiseen hyvinvointiin.

 

Öljyilyä aloittaessa kaikki on vielä vähän uutta ja paljon kysymyksiä tulee mieleen. Jos vain haluat, otamme sinut siipiemme suojaan ja autamme oppimaan miten käytät öljyjä oikein ja löydät uudenlaisen  hyvinvoinnin.

 

Suosituin tapa aloittaa eteeristen öljyjen käyttö on tilata aloituspakkaus joka sisältää 12 arkikäyttöön soveltuvaa eteeristä öljyä sekä diffuuserin.

Aloituspakkauksen tilaaminen ei edellytä mitään jatkotilauksia, voit tilata mitä haluat milloin haluat.

 

Laitathan meille viestin osoitteeseen avuksi(at)elavienmaassa.fi Aloituspakkauksen tilattuasi. Lähetämme sinulle sitten samantien ensimmäisen tietopaketin öljyjen käytöstä ja jos haluat, lisäämme Facebookin InJoy Suomi öljyryhmään, jossa on jo yli kolmetuhatta Suomen öljyilijää.