Young Living Eteeriset öljyt - Tukea Hyvinvointiin

 

Nämä öljyt sisältävät luonnon ikiaikaisen viisauden, joka leviää solutasolle muistuttaen kehoa miten toimia oikein. Luonnossa on jo kaikki informaatio valmiina ja tätä kautta saamme sen puhtaimman tiedon käyttöömme.

Jokaisella kasvilla on oma viisautensa annettavana soluillemme ja tuo kasvin sisältämä informaatio on saatu talteen alkuperäisessä muodossaan.

 

Kaikki Young Livingin eteeriset öljyt ovat eettisesti tuotettuja ja täysin luonnonmukaisia. Koko ketju siemenestä sinettiin kulkee luontoa kunnioittaen. Ehkäpä se juuri onkin se salaisuus niiden tehoon.

 

Omalla käyttökokemuksella ja tällä nykytietämyksellämme voimme suositella näitä lämpimästi kaikille luonnonmukaisesta hyvinvoinnista kiinnostuneille. Meille juuri nämä öljyt ovat olleet arvokas tuki matkalla henkiseen ja fyysiseen hyvinvointiin.

 

Öljyilyä aloittaessa kaikki on vielä vähän uutta ja paljon kysymyksiä tulee mieleen. Jos vain haluat, otamme sinut siipiemme suojaan ja autamme oppimaan miten käytät öljyjä oikein ja löydät uudenlaisen  hyvinvoinnin.

 

Eteeristen öljyjen käytön voi aloittaa joko tilaamalla yksittäisiä öljyjä tai aloituspakkauksen joka sisältää 12 arkikäyttöön soveltuvaa eteeristä öljyä sekä diffuuserin.

Asiakastilin avaaminen ei sido eikä velvoita mihinkään, voit tilata mitä haluat milloin haluat ja saat silti tuotteet tuolla sivuilla jo näkyvällä 24%:n alennuksella vähittäismyyntihinnasta.

 

Tutustu öljyihin -linkin alla on esitelty kaikki aloituspakkauksen öljyt ja sieltä löydät myös ohjeet tilauksen tekemiseen.

Laitathan viestin osoitteeseen outi(at)elavienmaassa.fi jos sinulle tulee missään kohti tilausta tehdessäsi kysymistä, autan mielelläni eteenpäin.

Asiakastilin avattuasi lähetän sinulle postissa samantien ensimmäisen tietopaketin öljyjen käytöstä ja jos haluat, lisään Facebookin InJoy Suomi öljyryhmään, jossa on jo yli kolmetuhatta Suomen öljyilijää. Lähetän myös linkin josta pääset katsomaan opetusvideon öljyjen käytöstä, jotta saat parhaan mahdollisen hyödyn näistä öljyaarteista.

 

Jos sinulla on mitään kysyttävää asiakastilin aukaisusta, öljyistä tai mitä mieleen vaan tulee, niin laita minulle sähköpostia tuohon ylläolevaan osoitteeseen ja vastaan pikaisesti. Sydämellisesti tervetuloa öljymatkalle.

gallery/iho