Uudenlaisen hyvinvoinnin äärellä

 

Sisälläni on aina sykkinyt vihreä sydän, mutta syksyllä 2018 siellä liikahti jotain uutta. Suuresti arvostamani aromaterapeutti Laura Lindholm soitti ja kertoi, että nyt on jotain uskomatonta josta saatat kiinnostua.

No niin kiinnostuin. Sisältä nousi niin valtava innostus, että oli kiire lopettaa puhelu, jotta saan tuon uskomattoman paketin heti itselleni. Vartti ja tuo salaperäinen paketti oli jo tilattu, tuskin maltoin odottaa, että se parin päivän kuluttua tupsahtaa kotiovelle.

Siispä, tässä viestikapula ojennettuna saatetekstin kera. Ehkä joku toinenkin odottaa tätä samaa tietoa ja syttyy tuo samanlainen sisäinen innostus.

Kyse on terapeuttisen tason eteerisistä öljyistä.

Nämä kasvit kasvavat luonnollisessa ympäristössään lannoittamattomassa maaperässä ja pystyvät näin säilyttämään alkuperäisen informaationsa luonnonmukaisessa muodossaan. Ihminen ei ole mennyt häiritsemään niiden kasvua väkilannoitteilla tai kasvua lisäävillä muunnoksilla.

Kun kasvin sisältämä arvokas tieto on saatu talteen tähän pieneen lasipulloon, se on valmiina välittämään viisautensa meidän jokaisen kehon hyödynnettäväksi. Luonnon aarreaitta on auliina tarjoamaan apunsa kenelle tahansa hyvinvoinnista kiinnostuneelle.

Kun tipautan yhden tipan öljyä kämmenelleni ja levitän sen iholle tai tuoksuttelen sitä, se kertoo keholleni kuinka toimia oikein, luonnon tarkoittamalla tavalla. Ja keho ottaa tämän tiedon kiitollisena vastaan.

Samassa tipassa on yhtäaikaa tuki sekä tunnepuolelle että keholle.
Esimerkiksi Laventeli hoitaa ihoa ja samalla tuoksuvaikutus rentouttaa ja rauhoittaa mieltä. Ja kaikki näistä eteerisistä öljyistä tekevät saman, kukin kertoo keholle oman erityisen tarinansa.

Öljypullojen lisäksi Young Living on paljon muutakin. Öljyily on meillä laajentunut näistä pienistä lasipulloista melkein kaikkeen elämiseen. Synteettiset kemikaalit on jääneet pois niin siivouksesta, meikkaamisesta kuin ihonhoidostakin, tuntuu hyvältä ettei herkkää kehoa tarvitse altistaa ylimääräiselle kemikaalikuormalle.

Näitä öljyjä ei löydy kaupan hyllyltä, sillä alusta alkaen Gary ja Mary Young ovat toivoneet, että näiden erityisten eteeristen öljyjen viesti viedään eteenpäin oman kokemuksen kautta ja muita niiden käyttöön opastaen.
Koska olen saanut elää todeksi näiden tuoman hyvinvoinnin ja muutoksen, haluan viedä viestiä aidosti sydämestäni eteenpäin.

Minut Young Living elämäntapa vei mennessään. Pikkusormen antamisen seurauksena oli parempi henkinen ja fyysinen hyvinvointi, menköön siis koko käsi ja katsotaan mitä tuleman pitää.

Jos haluat nähdä millaisen muutoksen nämä ihmeelliset öljyt voivat tuoda sinun elämään, olet sydämellisesti tervetullut siipieni suojaan. Minusta on ihanaa huolehtia tiimistäni. Lupaan pitää huolta, jakaa tietoa ja tutustuttaa öljyjen monipuoliseen käyttöön.

Meidän Pisa Iloa -öljytiimi on lämmin ryhmä erilaisia ihmisiä, jokaisella on tilaa olla oma itsensä. Olemme levittäytyneet ympäri Suomea ja kommunikointi tapahtuu WhatsApp- ja Facebook-ryhmässä sekä zoom-koulutuksissa ja tietysti aina henkilökohtaisesti kun tulee puolin tai toisin asiaa.

Minulle nämä Young Livingin eteeriset öljyt tarkoittavat parempaa henkistä ja fyysistä hyvinvointia, ehkä sinullekin
💗

 

Öljyilyn voi aloittaa joko yksittäisellä öljyllä tai aloituspakkauksella joka sisältää 12 arkikäyttöön soveltuvaa eteeristä öljyä sekä diffuuserin.

 

Young Livingilla jokaisella on täysi valinnan vapaus. Asiakastilin avaaminen ei sido eikä velvoita mihinkään, voit tilata mitä haluat, milloin haluat ja saat silti tuotteet omaksi iloksi sivuilla näkyvällä edullisemmalla jälleenmyyntihinnalla. Sinulla on myös vapaus kertoa näiden ihmeellisyydestä eteenpäin. Jokainen päättää itse haluaako öljyillä pelkästään omaksi ilokseen vai kertoa niistä eteenpäin.

 

Tutustu öljyihin -linkin alla on esitelty kaikki aloituspakkauksen öljyt ja sieltä löydät myös ohjeet tilauksen tekemiseen.

Laitathan viestin osoitteeseen outi(at)elavienmaassa.fi jos sinulle tulee kysymistä. Soitellaan tai viestitellään sitten, autan mielelläni eteenpäin.

Asiakastilin avattuasi lähetän sinulle postissa samantien ensimmäisen tietopaketin öljyjen käytöstä.

 

Kaikella rakkaudella,

Outi

gallery/iho