Young Living Seedlings – Luonnollinen ja turvallinen sarja vauvojen iholle­

Seedlings-tuotesarjassa on käytetty luonnollisia kasvipohjaisia raaka-aineita, jotka on tarkoitettu herkälle iholle.

Tuotteet eivät sisällä sulfaatteja, parabeeneja, ftalaatteja, myrkyllisiä kemikaaleja eivätkä keinotekoisia säilöntäaineita, hajusteita tai värejä.

Tuotenimeä klikkaamalla pääset tuotesivulle.

Kehon hyvinvointi -sivulta löydät ohjeet tuotteiden tilaamiseen.­

 

Baby Lotion­

 

Vauvan iho on pehmeä ja sileä, mutta se voi kuivua samoin kuin aikuistenkin iho. Kuumat kylvyt, kuiva ilma, ihoa ärsyttävät aineet ja muut seikat voivat saada vauvan olon epämukavaksi ja ärtyisäksi.

 

Young Living Seedlings Baby Lotion -kosteusvoide tarjoaa avun kuivan ihon aiheuttamiin ongelmiin ja ehkäisee ihon kuivumista tulevaisuudessa. Tämä rasvaamaton kosteusvoide tukee ihon luontaista kosteussulkua ja imeytyy tasaisesti vauvan herkkään ihoon. Se kosteuttaa ihoa ja tekee siitä pehmeän ja sileän.

 

Seedlings Baby Lotion -kosteusvoide on valmistettu ilman alkoholia, parabeeneja, synteettisiä hajusteita, keinotekoisia värejä tai muita haitallisia aineita. Se koostuu täysin kasvipohjaisista ainesosista ja puhtaista eteerisistä öljyistä, jotka rauhoittavat vauvaa miedolla ja miellyttävällä tuoksulla.

­

Diaper Cream

 

Huolehdi vauvan takapuolen ihosta ilman voimakkaita kemikaaleja, jotka saattavat ärsyttää herkkää ihoa. Young Living Seedlings Diaper Cream -vaippavoiteen miedot ja hellävaraiset ainesosat tarjoavat erinomaisen hoidon vauvan herkälle iholle. Seedlings Diaper Cream -vaippavoide on valmistettu täysin luonnollisista ainesosista ja 100-prosenttisen puhtaista eteerisistä öljyistä. Laventelin tuoksuinen paksu voide rauhoittaa ja suojaa vauvan herkkää ihoa ja sulkee kosteuden pois.

 

Seedlings Diaper Cream -vaippavoidetta voi käyttää ennen nukkumaanmenoa tai milloin tahansa, kun vauvan vaippa saattaa olla märkä tavallista kauemmin. Erityisen hellävarainen ja mieto koostumus on kehitetty varta vasten vauvan herkälle iholle. Se sulkee kosteuden pois ja huolehtii ihon kosteustasapainosta.­

Baby Oil­

 

Young Living Seedlings Baby Oil -vauvaöljyn mieto ja hellävarainen koostumus on kehitetty vauvan herkälle iholle. Ainesosat ovat 100-prosenttisen kasvipohjaisia ja luonnollisia, ja niistä muodostuva vauvaöljy kosteuttaa, rauhoittaa ja ravitsee vauvan ihoa ilman mineraaliöljyjä.

 

Tämä hellävarainen vauvaöljy imeytyy tasaisesti ja tekee vauvan ihosta lempeän tuoksuisen, pehmeän, halattavan ja suukoteltavan. Seedlings Baby Oil -vauvaöljy on valmistettu Calm-öljysekoituksen 100-prosenttisen puhtaista Lavender-, Coriander-, Bergamot-, Ylang Ylang-, ja Geranium -öljyistä, ja se luo rauhoittavan tuoksun ja rentouttavan tunnelman nukkumaanmenoaikana tai milloin tahansa.

 

Seedlings Baby Oil -vauvaöljy on laimennettu niin, että se sopii vauvoille, ja lisäksi sillä on vegaaninen koostumus.

­

Wipes – puhdistuspyyhkeet

 

Young Living Seedlings Baby Wipes -kosteuspyyhkeet ovat erittäin pehmeitä ja miellyttäviä. Niiden rauhoittava koostumus kosteuttaa ihoa ja tekee siitä pehmeän ja sileän. Ne puhdistavat vauvan herkän ihon hellästi ja tehokkaasti ilman, että iho kuivuu.

 

Näitä hellävaraisia vauvan kosteuspyyhkeitä voi käyttää mihin tahansa ihon kohtaan. Kosteuspyyhkeet ovat pehmeitä, paksuja ja monikäyttöisiä, ja ne soveltuvat puhdistukseen niin vaipan vaihdon kuin ruokailunkin yhteydessä. Mieto ja hellävarainen vegaaninen koostumus sisältää puhdistavia kasviaineita ja sataprosenttisen puhtaita eteerisiä öljyjä, ja se on kehitetty varta vasten minimoimaan yleisten allergisten reaktioiden riski.­

Baby wash & Shampoo­

 

Seedlings Baby Wash & Shampoo on suunniteltu varta vasten vauvan herkälle iholle. Mieto, hellävarainen ja silmiä ärsyttämätön koostumus on täysin kasvipohjainen. Luonnollinen koostumus on hajustettu miedosti Calm-öljysekoituksen Lavender-, Coriander-, Bergamot-, Ylang Ylang- ja Geranium -öljyillä. Se tekee ihosta ja hiuksista puhtaat ja pehmeät ja auttaa takkujen selvittämisessä. Tuotteessa ei ole sulfaatteja, ja sillä on vegaaninen koostumus, joten se sopii mainiosti päivittäiseen käyttöön.­

Baby Lotion
Baby Oil
Diaper Cream
Wipes
Baby wash & shampoo