Luonnollisesti kaunis - Young Living Savvy Minerals

 

Savvy Minerals-kosmetiikkatuotteissa yhdistyvät laatu, puhtaus ja turvallisuus. Kasvojen herkkä iho tarvitsee hoitavia ja puhtaita tuotteita, mineraalimeikit eivät siis vain peitä ihon pieniä virheitä, vaan samalla myös hoitavat ihoasi.
 

 • Savvy –mineraalikosmetiikka on yksinkertaista ja helppoa käyttää.
 • Luonnolliset värit ovat hienoksi jauhettuja mica-mineraaleja. Niiden lisäksi tuotteissa on kaoliinisavea, jojobaöljyä ja aloeveraa. Säilöntäaine on haavankaarna.
 • Tuotteiden kaikki raaka-aineet ovat peräisin suoraan luonnosta, eivätkä sisällä synteettisiä kemikaaleja.
 • Savvy Mineralsit eivät tuki ihohuokosia tai ärsytä ihoa, sopii herkällekin iholle.
 • Nämä meikit eivät sisällä nanohiukkasia, parabeenejä, ftalaatteja, petrokemikaaleja, vismuttia, talkkia, synteettisiä hajusteita tai synteettisiä väriaineita.

 

Tässä linkki suomenkieliseen Savvy Minerals –meikkioppaaseen, jossa kerrottu jokaisen meikkituotteen käytöstä.

https://issuu.com/yleurope/docs/savvyminerals_v1_fi

Veil viimeistelypuuteri­

 

Kuin timanttipölyä!
 

Veil-puuterin valoa heijastava koostumus levittyy tasaisesti, korostaa kasvoja ja häivyttää pieniä juonteita ja ihohuokosia. Tämä pitkäkestoinen puuteri imee ylimääräistä talia, jolloin meikkipohja pysyy paikallaan ja ihosi näyttää säteilevältä koko päivän. Voit käyttää myös valokynän tavoin haluamiisi kohtiin.
­

Bronzer aurinkopuuteri­

 

Luo kauniisti päivettynyt ja luonnollinen hehku tällä mica mineraalipuuterilla. Kerrostettava koostumus sekoittuu kauniisti niin lämpimiin kuin viileisiin pohjasävyihin, ja luo näin dramaattisen varjostuksen tai hienovaraisen värin häivähdyksen.

Blush poskipuna­

 

Helposti levitettävä poskipuna antaa iholle luonnollisen hehkun, joka kestää koko päivän.­

Eyeshadow luomiväri­

 

Lisää korostusta tai dramatiikkaa. Monipuolisilla sävyillä ja väreillä saat haluamasi lopputuloksen, olipa se sitten luonnollinen tai näyttävä. Niiden levitys on helppoa ja ne kestävät pitkään.

Lip Gloss huulikiille­

 

Yksinkertainen, mutta upea. Luonnollisista raaka-aineista valmistettu huulikiilto tuo huuliisi väriä ja kiiltoa muutamalla hipaisulla samalla kosteuttaen ja pehmentäen niitä. Sisältää Peppermint eteeristä öljyä mikä tuo luonnollista runsautta huuliin.

Multitasker – rajausväri, luomiväri ja kulmaväri samassa!

 

Tyylin kruunaa silmien muotoa ja kauneutta korostava silmämeikki. Syvä ja tumma Multitasker –monikäyttötuote sisältää runsaasti pigmenttiä ja voit käyttää sitä rajausvärinä, luomivärinä ja kulmavärinä.
 

Hennompi rajaus syntyy levittämällä jauhetta kuivalla rajaussiveltimellä ripsien tyveen. Voimakkaampaan rajaukseen suihkauta Misting spraytä siveltimeen ja tee rajaus kostella siveltimellä.­

Foundation meikkipohja

 

Suomalaiseen vaaleaan ihoon yleisimmin sopivimmat rinnakkaissävyt ovat Cool2 ja Warm1 riippuen onko oma iho kylmän vai lämpimän sävyinen. Kesäisin päivettyneelle iholle Cool3 ja Warm2.


Pehmeä kerrostettava koostumus tekee siitä helpon levittää joko kevyttä tai täysin peittävää meikkiä varten. Jos haluat peittävän lopputuloksen, suihkuta Misting Spray suihketta siveltimeen ja ota sen jälkeen meikkipohjaa siveltimeen ja lisää haluamasi määrä kerroksia.


Meikkipohja on niin kevyt ja pehmeä, ettei sitä meinaa edes huomata, mutta silti se peittää pieniä epäkohtia kasvoilta ja saa upean sävyn aikaan kasvoille. Häivyttää myös ihohuokosia. Mineraalimeikkipohja kirkastaa ihoa ja imee ylimääräistä talia itseensä. Näin kasvot pysyvät kauniina koko päivän.­

Lipstick huulipuna­

 

Anna huulillesi juuri oikea määrä runsasta väriä, kiiltoa ja täyteläisyyttä. Huulipuna levittyy tasaisesti, ja sen täyteläinen koostumus korostaa luonnollista kauneuttasi kosteuttamalla huulia ja samalla saa ne näyttämään täyteläisemmiltä.­

Eyeliner Jetsetter­

 

Mineraalipohjaisista raaka-aineista valmistettu rajausväri sopii mainiosti herkälle iholle. Siinä on runsaasti pitkäkestoista pigmenttiä, joten se sopii kaikenlaisille tyyleille neutraalista dramaattiseen.

Tuotenimeä klikkaamalla pääset tuotesivulle.

Kehon hyvinvointi -sivulta löydät ohjeet tuotteiden tilaamiseen.­

Brush Set - sivellinsarja­

 

Sopii täydellisesti käytettäväksi Savvy Minerals by Young Living -tuotteiden kanssa. Se sisältää viisi hyödyllistä sivellintä meikin levitykseen sekä tyylikkään ja kätevän säilytyspussin. Jokainen pehmeä meikkisivellin on valmistettu korkealaatuisista synteettisistä kuiduista, joihin voidaan upottaa juuri sopiva määrä meikkituotetta ja joilla meikin levitys on helppoa ja ylellistä. Siveltimet on suunniteltu toimimaan hyvin Savvy Minerals by Young Living -jauheiden rakenteen kanssa. Miksi muuten synteettiset siveltimet? Koska muitakaan Young Living -tuotteita ei ole testattu eläimillä, ei niitä ole kiusattu myöskään siveltimiä valmistettaessa.

 

Sivellinsarjaan sisältyy:

 • Meikkipohjasivellin

 • Poskipunasivellin

 • Puuterisivellin

 • Sekoitussivellin

 • Luomivärisivellin

 • Säilytyspussi­

Misting spray­

 

Sisältää ihoa helliviä eteerisiä öljyjä, kuten Geranium, Lavender ja Rose. Sen koostumus ravitsee, rauhoittaa ja virkistää ihoa. Vahvista väriä suihkuttamalla sitä siveltimeen ennen mineraalimeikin levittämistä.

Oma kokemukseni

 

Hämmästytin itseni tällä kirjoituksella, koska en ole koskaan ollut erityisen kiinnostunut meikeistä tai meikkaamisesta.

 

Nyt on kuitenkin käynyt niin, että kun Young Living tuli elämääni reilu vuosi sitten ja sain koko aikuisiän vaivanneen rutikuivan ihoni pehmeäksi ja kimmoisaksi kasvopesulla ja kosteusvoiteella, niin hassua kyllä, mutta meikkikin kasvoilla näyttää luontevalta, eikä siltä että värjätyt iholiuskat tippuvat suomuina pois. Tätä on välillä vieläkin hankala uskoa, koska kun on 44 vuotta katsonut peilistä lastuista ihoa niin se on jotenkin mennyt tuonne ytimeen.

 

Alkuun luulin, että Savvy mineraalimeikkisarja on hankala käyttää tällaiselle ’random sutijalle’ jolla ei ole oikein mitään käsitystä missä järjestyksessä näitä pitäisi laittaa. Kävi kuitenkin harvinaisen selväksi, että vikaan ei oikein pysty menemään.

 

Aloitan työaamuni pohjustamalla kasvot meikkipuuterilla. Sitten luomiväri sekä rajaus ja kulmat multitaskerilla. Aurinkopuuterilla korostus oikeisiin kohtiin ja poskipuna. Diamond dust puuteri päälle ja ripsiväri. Ja loppuun huulirasva ja joskus vielä päälle huulikiilto. Huh, johan oli urakka! Sama 10 minuuttia menee joka aamu...

 

Ei tämä mineraalimeikkien käyttö ollutkaan rakettitiedettä, voin suositella muillekin satunnaissutijoille 😉

 

Ihonhoidossa minulla on käytössä Lue lisää...­

gallery/savvy1
gallery/38946540970_0132522766_z

Itselläni käytössä:

Foundation: Cool2 (kesällä Cool3)

Bronzer: Crowned All Over

Blush: Smashing

Eyeshadow: Best Kept Secret (matta koko luomelle) ja Spoiled (hohtava liikkuvalle luomelle)

Multitasker (rajaus ja kulmat)

Veil: Diamond Dust

Lip gloss: Abundant

Misting Spray

Savvy Mineral Mascara

Savvy Mineral Mascara

 

Mascara on suunniteltu korostamaan omaa luonnollista kauneuttasi. Tämä Lavender-öljyä sisältävä ripsiväri ei sisällä parabeeneja, ftalaatteja, petrokemikaaleja, vismuttia, talkkia, synteettisiä väriaineita tai synteettisiä hajusteita, joten voit käyttää sitä rauhallisin mielin jopa herkkien silmien lähellä.

gallery/savvy2