Thieves – Kemikaaliton puhdas koti

Voimakkaita kemikaaleja sisältävät siivousaineet eivät ole ainoa vaihtoehto kodin puhdistukseen. Nauti mielenrauhasta ilman kompromisseja ja pyyhi työtasot, siivoa sotkut ja puhdista likaiset pinnat lempeillä, mutta tehokkailla eteerisillä öljyillä ja Thieves®-tuotesarjan tuotteilla.

Tuotenimeä klikkaamalla pääset tuotesivulle.

Kehon hyvinvointi-sivulta löydät ohjeet tuotteiden tilaamiseen.

Kodinpuhdistusaine - Thieves® Household Cleaner­

 

Thieves Household Cleaner -kodinpuhdistusaineella on helppo poistaa tahrat ja puhdistaa kodin ongelmalliset alueet tarvitsematta käyttää voimakkaita tai hankaavia kemikaaleja. Vaikka jotkin bakteerit voivat olla vaarallisia, jotkin markkinoiden teollisuuspuhdistusaineet voivat olla niitäkin vaarallisempia terveydelle. Thieves Household Cleaner -kodinpuhdistusaine on turvallinen yleiskäyttöinen tiiviste, joka puhdistaa kodin kaikki huoneet ilman voimakkaita kemikaaleja. Laimenna suihkepulloon tai ämpäriin tai käytä sellaisenaan. Laimennussuhteet löytyvät etiketistä.­

Pyykinpesuaine - Thieves Laundry Soap

 

Kasviperäisistä ainesosista valmistettu Thieves®-pyykinpesuaine pesee vaatteet hellävaraisesti ja luonnollisesti, eikä niihin jää kemikaalien tai synteettisten aineiden jäänteitä. Luonnolliset entsyymit ja tehokkaat eteeriset öljyt lisäävät koostumuksen tehoa ja tekevät vaatteista raikkaita, puhtaita ja kevyesti sitruunan tuoksuisia.

Thieves®-pyykinpesuainetta voi käyttää kaikissa pyykinpesukoneissa, myös korkeatehoisissa koneissa. Pesuaineen kuusinkertaisesti tiivistetty koostumus riittää noin 21 koneelliseen (946 ml).

­

Astianpesuaine -  Thieves Washing Up Liquid­

 

Luonnollisista aineista valmistettu Thieves®-astianpesuaine (Thieves® Dish Soap) pesee astiat tehokkaasti ilman väriaineita tai synteettisiä aineosia. Young Livingin eteeriset öljyt Thieves, Jade Lemon ja bergamotti tekevät yhdessä muiden kasvipohjaisten aineosien kanssa astioista hohtavan puhtaita.

­

Hammastahna - Dentarome Ultra Toothpaste

 

Uusi Dentarome Ultra -hammastahna on valmistettu täysin luonnollisista, syötävistä ainesosista. Se puhdistaa hampaat hellävaraisesti, raikastaa hengityksen ja suojaa reikiintymiseltä 100-prosenttisesti puhtaiden eteeristen öljyjen avulla.

­

Suuvesi - Thieves Fresh Essence Plus Mouthwash

 

Thieves® Fresh Essence Plus -suuvesi sisältää erikoiskoostumuksen eteerisiä öljyjä, jotka raikastavat hengityksen tehokkaasti. Ainutlaatuinen liposomitekniikka (jossa käytetään soijalesitiiniä) sitoo eteeriset öljyt suun limakalvoille, jolloin ne vaikuttavat hampaisiin ja ikeniin pidempään.

­

Käsisaippua - Thieves Foaming Hand Soap

 

Vaahtoava Thieves-käsisaippua puhdistaa, suojaa ja hoitaa ihoa eteerisellä Thieves-öljysekoituksella, puhtaalla eteerisellä sitruuna- ja appelsiiniöljyllä, aaloella, Ginkgo biloballa ja E-vitamiinilla. Vaahtopumppupullo.

­

Puhdistussuihke - Thieves Spray

 

Thieves® Spray -suihke on ihanteellinen puhdistusaine ovenkahvoille, wc-istuimille ja muille pinnoille, jotka halutaan puhdistaa pölystä, homeesta ja haitallisista mikro-organismeista. Tämä pieni pullo kätevä ottaa mukaan matkalle tai säilyttää käsilaukussa tai repussa.

­

Vedetön käsienpuhdistusaine - Thieves Waterless Hand Purifier

 

Vedetön Thieves® -käsienpuhdistusaine on täysin luonnollinen tuote käsien puhdistamiseen ja raikastamiseen. Vedetön Thieves-käsienpuhdistusaine on tarkoitettu sekä aikuisten että lasten käyttöön, ja se auttaa puhdistamaan kädet ja säilyttämään hyvän käsihygienian ilman vettä. Dermatologisesti testattu.

­