­Kun kädessäsi on pullo Young Livingin eteeristä öljyä, ulottuvillasi on luonnonkasvien puhdas voima.


Tuotteet ovat eettisesti tuotettuja ja täysin luonnonmukaisia. Koko ketju siemenestä sinettiin kulkee luontoa kunnioittaen. Ehkäpä se juuri onkin se salaisuus niiden tehoon.

Nämä öljyt sisältävät luonnon ikiaikaisen viisauden, joka leviää solutasolle muistuttaen kehoa miten toimia oikein. Luonnossa on jo kaikki informaatio valmiina ja tätä kautta saamme sen puhtaimman tiedon käyttöömme.

 

Omalla käyttökokemuksella ja tällä nykytietämyksellämme voimme suositella näitä lämpimästi kaikille luonnonmukaisesta hyvinvoinnista kiinnostuneille. Meille nämä ovat olleet arvokas tuki matkalla henkiseen ja fyysiseen hyvinvointiin.

 

Öljyilyä aloittaessa kaikki on vielä vähän uutta ja paljon kysymyksiä tulee mieleen. Jos vain haluat, otamme sinut siipiemme suojaan ja autamme oppimaan miten käytät öljyjä oikein ja löydät uudenlaisen hyvinvoinnin.

 

Vierestä löydät ohjeet asiakastilin avaamiseen, lämpimästi tervetuloa tiimiimme.

(YL sivu kannattaa avata Chrome tai Firefox selaimella, Internet explorer ei avaa kaikkia sivuja vaan jää pyörimään 'tyhjää').

Laitathan meille viestin osoitteeseen avuksi(at)elavienmaassa.fi kun olet avannut asiakastilin. Lähetämme sinulle sitten samantien tietopaketin öljyjen käytöstä.

Young Living Eteeriset öljyt - Tukea Hyvinvointiin­

gallery/independentdistributorlogo