Lemmikin / Kotieläimen kuntouttaminen

 

­Eläimet aistivat näkymätöntä puolta ihmisiä herkemmin ja ovat siksi alttiimpia tuntemaan myös kodin rasitteet.

Tämä saattaa näkyä rauhattomuutena, erilaisina fyysisinä oireina, koirilla ’turhan’ haukkumisena tai jonkin kohdan tuijottamisena vaikkei ihmisen silmään siinä mitään näykään.

 

Yleisin eläimiä vaivaava rasite on pahat silmät kodissa. Jotakin naapuria saattaa häiritä koiran haukkuminen ja hän toistuvasti mielessään manaa asiaa ja kun aikansa tämä musta ajatuskupla on paisunut niin se lopulta irtoaa ja lähtee kohteeseen (lemmikin kotiin) pahan silmän muodossa kiusaamaan asukkaita ja lemmikkiä. Voipa joku vihoissaan jopa kirota koiran.

 

Eläinten kuntouttaminen on yksinkertaisempaa kuin ihmisten, sillä siinä ei mennä penkomaan ja puhdistamaan menneitä elämiä ja kuittaamaan karmavelkoja vaan keskitytään ympäristöön ja sen energioiden puhdistamiseen.

 

Käytännössä tutkimme etänä ensin kodin maa-alueen ja poistamme mahdolliset maakiroukset. Sitten tutkitaan kodin energiat ja sieltä poistetaan sieltä kaikki löytyneet häiriöt, kuten esimerkiksi pahat silmät, haitallinen maasäteily ja mahdolliset vainajat (nämä ovat yleensä ne joita tuijotetaan). Lopuksi vielä tarkastetaan onko lemmikki kirottu ja poistetaan mahdolliset kiroukset sekä nostetaan paratiisitilaan nauttimaan hyvästä olotilasta.

 

Eläimet ovat kiitollisia kuntoutettavia, sillä ne ottavat avun aina vastaan ilman mielen esteitä ja pääsevät välittömästi nauttimaan uudesta paremmasta olotilasta.

­­