Luonnon tuki aikuisen iholle 

­

 

Minulla oli koko aikuisen ikäni haastetta kasvojen ihon kanssa. Kesäisin iho oli hyvässä kunnossa, mutta syksystä kevääseen iho rapisi lastuina pois.

Syksyllä 2018 törmäsin Young Livingin eteerisiin öljyihin ja siitä päivästä lähtien kun otin nämä luonnonmukaiset tuotteet käyttööni, ihoni sai uuden elämän. Nyt ihoni näyttää paremmalta kuin koskaan, luonto tuli tueksi koko ikiaikaisella viisaudellaan.

 

Ensin pesen kasvoni Mirah –puhdistusöljyllä. Se sisältää eteerisiä Sandelwood-, Rose- ja Jasmin öljyjä sekä jojobaa, argania ja muita puhtaita kasviöljyjä. Puhdistusöljy säilyttää iholla sen tarvitsemat luonnolliset öljyt.

 

Öljypesun jälkeen pesen kasvot Seedlings Baby washilla. Tällä iholta poistuu hellävaraisesti loput epäpuhtaudet.

 

Kasvovoiteena käytän Seedlings Baby Lotionia, johon laitan aamuisin yhden tipan Frankincense –eteeristä öljyä ja illalla tipan Laventeli –eteeristä öljyä.

Frankincensen tuoksuvaikutus tuo itseluottamusta päivään ja nostaa mielialaa samalla kun tippa öljyä hellii kasvojen ihoa.

Illalla puolestaan tippa Laventelia rentouttaa ja rauhoittaa nukkumaan sekä samalla huolehtii yön aikana ihon hyvinvoinnista.

 

Young Livingilla on tarjolla paljon muitakin ihonhoitotuotteita riippuen mitä kenenkin iho kaipaa, mutta tässä kerrotut ovat sellaisia jotka ovat osuneet suoraan minun kuivan ihon tarpeeseen.

 

Mirah Luminous Cleansing Oil 44.02 eur

Seedlings Baby wash & shampoo 26.60 eur

Seedlings Baby Lotion 20.83 eur

Frankincense –eteerinen öljy (5 ml) 36.45 eur

Lavender –eteerinen öljy (15 ml) 28.83 eur

 

Kehon hyvinvointi -välilehdeltä löydät ohjeet tuotteiden tilaamiseen.

­­

gallery/yl_aikuisten iho1