Luonnon aarreaitta hyvinvointiin

 

Jos sinulla on haasteita jaksamisen tai fyysisen hyvinvoinnin kanssa, saatat löytää täältä tuen loppuelämäksesi.

Näihin Young Livingin eteerisiin öljyihin sisältyy tuolta näkymättömältä puolelta tuleva korkeampi sanoma ja ne muistuttavat kehoamme miten toimia oikein, sillä luonnon ikiaikaisen viisauden  tarkoittamalla tavalla. Siitä hyvinvoinnista voi tulla elämäntapa.

 

Meillä on ollut onni löytää nämä terapeuttisen tason eteeriset öljyt. Kun asioita on pitkään tutkinut tuolla näkymättömällä puolella, niin jokin normaalista poikkeava saa yleensä täyden huomion. Oli hämmentävää huomata, miten nämä öljyt vaikuttavat kehoomme 'yli asteikon', kun näitä tuolta näkymättömän puolen konsteilla tutkimme. Niillä on erityinen kyky vaikuttaa kohottavasti sekä fyysiseen että henkiseen hyvinvointiin, se on jotain sellaista mitä fyysinen tuote ei pysty yleensä tekemään.


Jokaisella kasvilla on oma viisautensa annettavana soluillemme ja tuo kasvin sisältämä informaatio on saatu talteen alkuperäisessä muodossaan.

Kun tipautamme yhden tipan öljyä kämmenellemme ja levitämme sen iholle tai tuoksuttelemme sitä, se antaa viestin kehollemme kuinka toimia oikein, luonnollisella tavalla. Kehomme ottaa tämän tiedon kiitollisena vastaan ja se on perillä solutasolla muutamassa minuutissa.

 

Yksi tippa eteeristä öljyä huomioi sekä henkisen että fyysisen tarpeen. Esimerkiksi pisara Laventeli-öljyä kasvovoiteeseen lisättynä hoitaa ihoa yön aikana ja saman tipan tuoksuvaikutus rentouttaa ja rauhoittaa nukkumaan. Ja kaikki näistä öljyistä tekevät saman, kukin kertoo kehollemme oman erityisen tarinansa. Tule mukaamme tälle öljymatkalle, niin opastamme sinut tuonne luonnon salaisuuden äärelle, sitten on enää sinun tehtävä sukeltaa sinne ja nauttia löydöksistä.

Klikkaa 'Lisää öljyistä' -painiketta ja kurkkaa mitä siellä kerrotaan.­­

gallery/independentdistributorlogofi