­Kun kädessäsi on pullo Young Livingin eteeristä öljyä, ulottuvillasi on luonnonkasvien puhdas voima.


Tuotteet ovat eettisesti tuotettuja ja täysin luonnonmukaisia. Koko ketju siemenestä sinettiin kulkee luontoa kunnioittaen. Ehkäpä se juuri onkin se salaisuus niiden tehoon.

Nämä öljyt sisältävät luonnon ikiaikaisen viisauden, joka leviää solutasolle muistuttaen kehoa miten toimia oikein. Luonnossa on jo kaikki informaatio valmiina ja tätä kautta saamme sen puhtaimman tiedon käyttöömme.

 

Omalla käyttökokemuksella ja tällä nykytietämyksellämme voimme suositella näitä lämpimästi kaikille luonnonmukaisesta hyvinvoinnista kiinnostuneille. Meille nämä ovat olleet arvokas tuki matkalla henkiseen ja fyysiseen hyvinvointiin.

­

Olet sydämellisesti tervetullut Young Living -tiimiimme.

Öljyilyä aloittaessa kaikki on vielä vähän uutta ja paljon kysymyksiä tulee mieleen. Jos vain haluat, otamme sinut siipiemme suojaan ja autamme oppimaan miten käytät öljyjä oikein ja löydät uudenlaisen hyvinvoinnin.

 

Lähetämme uusille öljyilijöille heti alussa tietopaketin ja lisäämme  'oppimisryhmiin' jossa voi kysellä ja kuunnella muiden kokemuksia ja huolehdimme muutenkin että saat kaiken tarvittavan tuen.

­­­

Sitten kun sinusta tuntuu, että olet valmis tälle öljymatkalle yhdessä meidän kanssa, laita sähköposti osoitteeseen avuksi(at)elavienmaassa.fi. Soitetaan tai laitetaan sitten viestejä jotta saat aukaistua asiakastilin ja pääset turvallisesti alkuun.

 

Voit avata asiakastilin myös omatoimisesti, alta löydät ohjeet miten pääset tiimiimme sekä linkin josta pääset tutustumaan Young Livingiin.

(YL sivu kannattaa avata Chrome tai Firefox selaimella, Internet explorer ei avaa kaikkia sivuja vaan jää pyörimään 'tyhjää').

Tässä esitelty muutamia suosituimpia öljyjä jotka ovat myös mukana aloituspakkauksessa:

 

Lemon -Sitruuna
Puhdistava ja elävöittävä öljy, tuoksu kohentaa mielialaa ja parantaa keskittymiskykyä.

­

Copaiba

Tuoksu on kohottava ja rentouttava, helpottaa stressitilassa. Luo turvallisuutta ja maadoitusta, auttaa pysymään tässä hetkessä. Ravitsee ihoa. Hiero kallonpohjaan ja hartioihin.

­

Lavender - Laventeli

Edistää rauhoittumista ja vähentää tilapäistä jännittyneisyyttä ja hermostuneisuutta. Uniöljy. Ihon ja hiusten hyvinvointiin.

­

Frankincense

Henkisiin ja meditatiivisiin harjoituksiin. Maanläheinen ja mieltäylentävä tuoksu, sopii täydellisesti tasapainotukseen ja henkisen yhteenkuuluvuuden nostattamiseen. Turvallinen, rauhoittava ja voimaannuttava. Kasvojen ihon hyvinvointiin.

­

Peppermint - Piparminttu

Piristää ja parantaa keskittymistä ja valppautta. Elvyttää ja raikastaa. Lisää intuitiivista tietoisuutta. Antaa tukea pelon hetkelle. Hiero lihaksille urheilun jälkeen.

­­

Thieves

Kohottava ja energisoiva. Puhdistaa ja poistaa negatiivisia tunteita. Hyvä tuki immuunipuolustukselle flunssakauteen. Kodin puhdistukseen.

­

DiGize

Vatsaöljy ruuansulatuksen tueksi.

­

Purification

Raikas, herättävä ja puhdistava tuoksu. Puhdistaa negatiivisilta tunteilta ja ilmapiiriltä. Auttaa kohtaamaan hyökkäämisen, torjutuksi tulemisen ja pelon tunteen. Palauttaa puhtaan ajatuksen ja järjestyksen pääkoppaan. Kotiin puhdistamaan pahoja hajuja.

­

PanAway

Tuoksu on virkistävä ja elvyttävä. Levitä lihaksiin urheilun jälkeen. Loistava myös nivelten tueksi.­

­

Stress Away

Edistää rentoutumista ja rauhoittaa mieltä.

­

Orange

Piristää mieltä ja rauhoittaa, tuo mielenrauhaa ja onnellisuutta.­

Young Living Eteeriset öljyt - Tukea Hyvinvointiin­

gallery/independentdistributorlogofi